欢迎访问江苏成考网 ! 本网站仅为江苏成人高考考生提供江苏成考专升本、高起专、高起本报名咨询以及成考考前辅导服务,官方信息以江苏省教育考试院www.jseea.cn为准。
  • 咨询电话:0512-67311639
各市成考:
成考系统:

关注公众号

服务时间08:00-24:00

微信公众号

考生交流群

免费课程/题库

微信扫一扫

立即报名

资料下载

成考教材

成考大纲

复习资料

考前辅导

所在位置:江苏成考网 > 试题题库 > 高起专 > 江苏成考高起专英语模拟试题(二)

江苏成考高起专英语模拟试题(二)

签到领取培训券,免费领取各类提升课程
2022-11-28 16:05:55 来源:江苏成考网
作者:叶老师
【导读】江苏成考网为广大考生整理江苏成考高起专英语模拟试题(二),供考生参考练习。

阅读理解(共15小题;每题2分,共30分。)

阅读下列短文,然后根据短文的内容从每小题的四个选择项中选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

A

Jimmy was five years old and his brother, Billy, was only a baby. One morning his mother waited for an important telephone call for hours, but nobody called. There was no bread in the house and she had to go out to buy some. Jimmy stayed at home to look after the baby. When the mother was out, the telephone rang and Jimmy answered.

Mr. Baker:Hello! May I speak to Mrs. White?

Jimmy:Sorry, Mother is out.

Mr. Baker:Well, when she comes back, say to her, “Mr. Baker called.”

Jimmy:What?

Mr. Baker:Mr. Baker. Write it down. B-A-K-E-R.

Jimmy:How do you write B?

Mr. Baker:How do I write…? Listen, little boy, is there anybody else with you? Any brothers or sisters?

Jimmy:Yes, my brother Billy is here.

Mr. Baker:Good. I want to talk to him, please.

Jimmy:All right. Jimmy took the telephone to the baby‘s bed and put it beside its head. Not long after that his mother came back.

Mother:Did anybody call?

Jimmy:Yes, a man called. But he only wanted to talk to Billy.

( )1. Jimmy‘s mother waited for ________.

A. an important man B. a good friend

C. a telephone call D. a piece of good news

( )2. Jimmy‘s mother went out because ________.

A. she waited for hours B. nobody called

C. she had to buy some bread D. she had to buy some milk

( )3. Jimmy couldn‘t write down Mr. Baker’s name because ________.

A. he had no pen or paper B. he couldn‘t read or write

C. he had to look after the baby D. he had to play with his brother

( )4. Mr. Baker wanted to talk to ________.

A. a child older than Jimmy B. a child younger than Jimmy

C. Jimmy‘s brother Billy D. Jimmy’s sister Betty

B

The cowboy is the hero of many movies. He is, even today, a symbol of courage and adventure. But what was the life of the cowboy really like?

The cowboy‘s job is clear from the word “cowboy”。 Cowboys were men who took care of cows and other cattle. The cattle were in the West and in Texas. People in the cities of the East wanted beef from these cattle. Trains could take the cattle east. But first the cattle had to get to the trains. Part of the cowboy’s job was to take the cattle hundreds of miles to the railroad towns.

The trips were called cattle drives. A cattle drive usually took several months. Cowboys rode for sixteen hours a day. Because they rode so much, each cowboy brought along about eight horses. A cowboy changed horses several times each day.

The cowboys had to make sure that the cattle arrived safely. Before starting on a drive, the cowboys branded the cattle. They burned a make on the cattle to show who they belonged to. But these marks didn‘t stop rustlers, or cattle thieves. Cowboys had to protect the cattle from rustlers. Rustlers made the dangerous trip even more dangerous.

Even though their work was very difficult and dangerous, cowboys did not earn much money. They were paid bally. Yet cowboys liked their way of life. They lived in a wild and open country. They lived a life of adventure and freedom.

( )5. The cowboy‘s job was ________.

A. to be a hero B. to take care of cattle

C. to be a rustler D. to be a driver

( )6. Cowboys ________.

A. made a lot of money B. had a difficult job

C. did not like their way of life D. were rich

( )7. When you do something new exciting, you have ________.

A. a symbol B. an adventure C. a job D. a trip

( )8. The cowboy was the most important person in the movie. He was the ________.

A. chief B. rustler C. hero D. president

C

Uncle Sam is a tall, thin man. He‘s an older man with white hair and a white beard. He often wears a tall hat, a bow tie, and the stars and stripes of the American flag.

Who is this strange, looking man? Would you believe that Uncle Sam is the US government? But why do you call the US government Uncle Sam?

During the War of 1812, the US government hired meat packers to provide meat to the army. One of these meat packers was a man named Samuel Wilson. Samuel was a friendly and fair man. Everyone liked him and called him Uncle Sam.

Sam Wilson stamped the boxes of meat for the army with a large US for United States. Some government inspectors came to look over Sam‘s company. They asked a worker what the US on the boxes stood for. As a joke, the worker answered that these letters stood for the name of his boss, Uncle Sam.

The joke spread, and soldiers began saying that their food came from Uncle Sam. Before long, people called all things that came from the government “Uncle Sam‘s”, “Uncle Sam” became a nickname for the US government.

Soon there were drawings and cartoons of Uncle Sam in newspapers. In these early pictures, Uncle Sam was a young man. He wore stars and stripes, but his hair was dark and he had not a beard. The beard was added when Abraham Lincoln was President. President Lincoln had a beard.

The most famous picture of Uncle Sam is on a poster from World War I. The government needed men to fight in the war. In the poster, a very serious Uncle Sam points his finger and says “I want YOU for the US Army.”

( )9. “Uncle Sam” became a ________ for the US government.

A. boss B. nickname C. picture D. businessmen

( )10. Uncle Sam often wears tall hat, ________ and the stars and stripes of the American flag.

A. dark hair B. a bow tie C. a box D. a shirt

( )11. Government inspectors came to ________ Sam‘s meat-packing company.

A. ask B. stand for C. look over D. see

( )12. In the drawing and cartoons of Uncle Sam ________.

A. he wore the stars and stripes B. the never had a beard

C. he had no hair D. he wore a bow tie

D

The Red Cross is an international organization which cares for people who are in need of help. A man in Paris hospital who needs blood, a woman in Mexico who was injured in an earthquake, and a family in India that lost their home in a storm may all be aided by the Red Cross.

The Red Cross exists in almost every country around the globe. The world Red Cross organizations are sometimes called the Red Crescent, the Red Mogen David, the Sun, and the Red Lion. All of these agencies share a common goal of trying to help people in need.

The idea of forming an organization to help the sick and wounded during a war started with Jean Henri Dunant. In 1859, he observed how people were suffering on a battle field in Italy. He wanted to help all the wounded people regardless of which side they were fighting for. The most important result of his work was an international treaty called the Geneva Convention. It protects prisoners of way the sick and wounded, and other citizens during a war.

The American Red Cross was set up by Clara Barton in 1881. Today the Red Cross in the United States provides a number of services for the public, such as helping people in need, teaching first aid and providing blood.

( )13. A good title for this selection is _______.

A. People in Need of Help B. Safety and Protection

C. The International Red Cross D. Forming an Organization to Help People

( )14. The word “aided” in the first paragraph means ________.

A. needed B. helped C. caught D. protected

( )15. We may draw a conclusion that _______ during a war.

A. the Red Cross only protects the wounded

B. the Red Cross only helps prisoners of war

C. the Red Cross only helps citizens

D. the Red Cross helps all the people in need no matter which side they are fighting for

阅读理解

1.C 2.C 3.B 4.A 5.B 6.B 7.B

8.C 9.B 10.B 11.C 12.A 13.C 14.B 15.D

以上是关于2022年江苏成考高起点《英语》模拟试题及答案(2)的相关资讯,想获取更多关于江苏省成人高考的相关资讯,如江苏成考试题题库、复习资料、报名时间、报考条件、复习备考、成绩查询、成考专业等,敬请关注江苏成考网(http://www.jshdzl.com/)

成考倒计时

217

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 江苏成考网 [http://www.jshdzl.com/]
本文关键词: 江苏成考试题  
本文地址:http://www.jshdzl.com/show-34-4580-1.html

江苏成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:江苏成考高起专英语模拟试题(一)

下一篇:江苏成考高起专英语模拟试题(三)

课程相关图片

2022年成考全科精讲班

讲师:张老师、周老师、何老师、缪老师、雷老师、吴老师、杨老师

特色:名师辅导3阶段系统教学,4项纸质版配套资料赠送,实力考证

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程
英语-成人高考专升本-通关视频(2021) 吴老师 36课时 查看详情
艺术概论-成人高考专升本-通关视频(2021) 杨老师 36课时 查看详情
高等数学-成人高考专升本-通关视频(2021) 张老师 36课时 查看详情
政治-成人高考专升本-通关视频(2021) 欧阳老师 36课时 查看详情
医学综合-成人高考专升本-通关视频(2021) 易老师 36课时 查看详情
教育理论-成人高考专升本-通关视频(2021) 缪老师 36课时 查看详情
2021年江苏成人高考考前冲刺直播 陈老师 36课时 查看详情
课程相关图片

2022年成考VIP直播班

讲师:张老师、周老师、何老师、缪老师、雷老师、吴老师、杨老师

特色:名师辅导3阶段系统教学,4项纸质版配套资料赠送,实力考证

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程
专升本优享班 蒋老师 36课时 查看详情
高起本优享班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(经管类、理工类)优享班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(艺术类)优享班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(教育类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(艺术类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(文史类)优享班 蒋老师 36课时 查看详情

优质老师授课

专业教学体系

高性价比课程

7天保障畅学无忧

江苏成考网选课中心

【成考课程学习中心】

在线模拟答题 我的课程
  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

免费领取说明

1、培训券可兑换一门视频课程。

2、下载注册APP即可获得400培训券,签到、发帖讨论也可获取培训券。

3、鼓励学习,在线学习也可积累培训券。

4、兑换的课程与购买的为相同课程。

5、课程可在APP或者小程序进行学习。

江苏成人高考

江苏成人高考提升便捷服务

【2023年江苏成人高考报名】

距2023年江苏成人高考报名:预计

9/1/2023

江苏成人高考网上报名
江苏成人高考成绩查询

【预祝广大考生成功上岸!】

  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

江苏考生在线服务

专升本咨询

高起专/本咨询

学校专业咨询

考前辅导咨询

复习礼包领取

报名入口

扫码立即关注公众号

扫码立即加入交流群

公众号

交流群

回到顶部